Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

O sajtu

Cilj portala bgnovogradnja.rs je da prikupi i izlista što više stambenih projekata u Beogradu, koji su u fazi izgradnje ili prodaje, kako bi potencijalni kupci mogli da ih pregledaju brzo, lako i potpuno besplatno.

 

Fokusirani smo isključivo na novogradnju, dakle na potpuno nove zgrade i ne bavimo se izlistavanjem pojedinačnih stanova u tim zgradama. Pošto u cilju što boljeg prezentovanja sami objavljujemo (pišemo ili prilagođavamo sadržaj), bilo bi apsolutno nemoguće ulaziti u detalje o pojedinačnim stanovima i dostupnosti istih i stalno održavati tekstove ažurnim u realnom vremenu.

 

U istraživanju koje smo sproveli, ustanovljeno je da potencijalni kupci koji su fokusirani isključivo na kupovinu stana u novogradnji, ne mogu na lak način da ustanove šta se sve nudi na tržištu. Kao glavni problemi navedeni su netačne informacije u oglasima, kvalitet tekstova oglasa i jednostavno nedovoljno informacija koje im mogu pomoći u odluci da li da troše svoje vreme na zakazivanje gledanja stana ili ne. Mi se trudimo (ali nažalost to nije uvek moguće) da našim korisnicima prikažemo sve relevantne informacije odmah – opseg cena po metru kvadratnom, da li je cena iskazana sa PDV-om (odnosno da li kupac ima prava na povraćaj PDV-a), datum useljenja i slične neophodne informacije bez kojih niko ozbiljan ne bi ni razmatrao kupovinu nekretnine. 

 

Mi nismo agencija za nekretnine, niti na bilo koji način posredujemo u prodaji; naš cilj je da korisnicima sajta pružimo informaciju o lokaciji, kao i što detaljnije (javno dostupne) informacije o samoj gradnji, a za sve ostale stvari upućujemo direktno na investitora, odnosno prodajnu službu. Sve ovo našim posetiocima omogućava da dobiju što preciznije informacije o sveukupnoj ponudi u Beogradu i da sami, bez ikakvog posredovanja, stupe u kontakt sa investitorima, dogovore gledanje nekretnina koje ih zanimaju itd.

Informacije dostupne na sajtu (opisi objekata, cene, kontakt informacije…) dobijaju se na 3 načina:

  • preuzimanjem iz javno dostupnih izvora
  • primanjem podataka putem forme “Dodaj novogradnju”
  • dostavljanjem podataka od strane investitora

S obzirom na prirodu i promenljivost ovih podataka, iste nikako ne treba smatrati ponudom investitora, već kao sadržaj informativne prirode, a tačna ponuda se uvek mora zahtevati neposredno od konkretnog investitora, odnosno prodavca.

Uvek se trudimo da obezbedimo tačnost podataka, ali sam proces pripreme i objavljivanja novogradnji se ne obavlja u realnom vremenu, pa je moguće da neke informacije nisu uvek tačne i ažurne. Ukoliko naiđete na takav slučaj,  molimo Vas da nas obavestite o tome putem kontakt forme ili slanjem email-a, a mi ćemo se truditi da uradimo ispravku u što kraćem roku.

Portal sadrži linkove prema drugim stranama, ali ne odgovara za usluge ili proizvode koji su prikazani na tim stranama, niti snosi odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na tim stranicama. Portal nije odgovoran korisnicima u pogledu njihovog korišćenja informacija sa ovog sajta i bilo koje odluke na osnovu navedenih informacija. Ograničenje odgovornosti odnosi se na eventualnu direktnu i indirektnu štetu vezanu za sprovođenje ovih odluka.