Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

O sajtu

Cilj portala bgnovogradnja.rs je da prikupi i izlista što više stambenih projekata u Beogradu, koji su u fazi izgradnje ili prodaje, kako bi potencijalni kupci mogli da ih pregledaju brzo, lako i potpuno besplatno.

 

Fokusirani smo isključivo na novogradnju, dakle na potpuno nove zgrade i ne bavimo se oglašavanjem pojedinačnih stanova u tim zgradama. Pošto u cilju što boljeg prezentovanja sami objavljujemo (pišemo ili prilagođavamo oglase), bilo bi apsolutno nemoguće ulaziti u detalje o pojedinačnim stanovima i dostupnosti istih i stalno održavati tekstove u realnom vremenu.

 

U istraživanju koje smo sproveli, ustanovljeno je da potencijalni kupci koji su fokusirani isključivo na kupovinu stana u novogradnji, ne mogu na lak način da ustanove šta se sve nudi na tržištu. Kao glavni problemi navedeni su netačne informacije u oglasima, kvalitet tekstova oglasa (za koje se čini da ih piše ko stigne) i jednostavno nedovoljno informacija koje im mogu pomoći u odluci da li da troše svoje vreme na zakazivanje gledanja stana ili ne. Mi se trudimo (ali nažalost to nije uvek moguće) da našim korisnicima prikažemo sve relevantne informacije odmah – opseg cena po metru kvadratnom, da li je cena iskazana sa PDV-om (odnosno da li kupac ima prava na povraćaj PDV-a), datum useljenja i slične neophodne informacije bez kojih niko ozbiljan ne bi ni razmatrao kupovinu nekretnine. 

 

Mi nismo agencija za nekretnine, niti na bilo koji način posredujemo u prodaji; naš cilj je da korisnicima sajta pružimo informaciju o lokaciji, kao i što detaljnije informacije o samoj gradnji, a za sve ostale stvari upućujemo direktno na investitora, odnosno prodajnu službu. Sve ovo našim posetiocima omogućava da dobiju precizne informacije o sveukupnoj ponudi u Beogradu i da sami, bez ikakvog posredovanja, stupe u kontakt sa investitorima, dogovore gledanje nekretnina koje ih zanimaju itd.

 

Jasne su koristi i za same investitore; nekretnine će biti profesionalno predstavljene na sajtu, kategorizovane po lokacijama i prikazane na mapi svih novogradnji u Beogradu i na taj način će informacije doći do prave ciljne grupe. Pravo na besplatno izlistavanje imaju svi objekti koji poseduju građevinsku dozvolu, a posebni načini oglašavanja su takođe dostupni, po cenovniku dostupnom ovde