Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Zrmanjska 43, Banovo Brdo – Finvest

Zrmanjska 43, Banovo Brdo – Finvest

Aktivan: NE

PDV: Uključen

Rok završetka: 01.09.2019.

Kontakt telefon: +381 63 1030325

Sajt investitora: http://www.finvest.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Zrmanjska 43 je sedmospratnica sa dve podzemne etaže, suterenom, prizemljem, šest spratova i potkrovljem. Na raspolaganju je 19 različitih struktura stanova, od jednoiposobnih do četvorosobnih. Dve podzemne etaže namenjene su za garaže, a prilaz za vozila je direktno iz Zrmanjske ulice. 
Arhitektonski projekat dolazi iz pera čuvenog Autorskog ateljea Spajić. Arhitektura je savremena, kombinacija fasadne opeke i kontaktne termo-fasade sa visokim koeficijentom energetske efikasnosti i energetskim pasošem. 

Posebno atraktivna je ponuda stanova na višim spratovima, koje krasi savršen panoramski pogled na grad, hipodrom i Most na Adi, kao i na Banovo brdo i Košutnjak. Pored kvalitetne opreme i strukture, svi stanovi imaju veću spratnu visinu, dobru osvetljenost, zdravo okruženje i dobru saobraćajnu povezanost.

Ovu mikrolokaciju karakteriše odlična povezanost sa poslovnim zonama Novog Beograda i centrom grada. Automobilom se do Novog Beograda stiže za 5 minuta, do centra grada za 10, a do Košutnjaka i Ade peške za desetak minuta.

U neposrednoj blizini su državna i privatna obdaništa, osnovne i srednje škole, pijaca, brojni kafići, restorani, prodavnice i tržni centri.

 

Kontakti:
mob: +381 63 1030325
tel: +381 11 3098117

 

Investitor: Finvest Capital Partners d.o.o.
Generala Anrija 34a, 11040 Beograd

 

Status: Оbjekat u izgradnji
Građevinska dozvola br.: ROP-BGDU-20472-CPIH-2/2016

Lokacija:Ostavi odgovor