Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

ZepTerra

ZepTerra

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Rok završetka: 31.12.2019.

Kontakt telefon: 011 20 19 170

Sajt investitora: https://www.zepterra.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Budući kompleks, čija izgradnja kreće krajem 2018. godine, nalaziće se u bloku 65, u neposrednoj blizini poslovnog centra Airport City i stambenih naselja Wellport, West 65, Belim Garden i B&P home.

Čitav potez oivičen ulicama Tošin bunar, Bulevar heroja sa Košara i Omladinskih brigada postaje najmoderniji poslovno-stambeni centar Novog Beograda, jer se na toj lokaciji gradi niz luksuznih objekata. U komšiluku su takođe i naselja SavadaA blok i New Minel.

Stanari i korisnici poslovnog prostora moći će sa ove destinacije brzo da stignu do svih delova grada, a nedaleko od kompleksa nalazi se veliki broj tržnih centra, škola i fakulteta, što doprinosi sveukupnom kvalitetu života.

Autoput E-75 udaljen je samo 400 metara, do Beogradske arene i omiljenog izletišta Beograđana, Ade Ciganlije, stizaće za 5 minuta vožnje, a Sava i Dunav su na manje od 2 kilometra. Aerodrom Nikola Tesla udaljen je 9 kilometara.

Kompleks i stanovi

Stambeni deo prostiraće se na 75.000 m2 i imaće 750 jedinica različitih struktura, od jednosobnih do petosobnih stanova. Poslovni prostor je raspoređen u 20.000 m2, uključujući veliki broj lokala, kao i poslovnu zgradu. Privatni parking biće obezbeđen u garaži na dva nivoa, sa više od 1.000 parking mesta.

Park, igralište za decu i zelena oaza nalaziće se unutar zatvorenog kompleksa, zaštićeni od buke i saobraćaja.

Ovaj poslovno-stambeni kompleks imaće svoje obezbeđenje i recepciju. Stanarima će na raspolaganju biti brojni prateći sadržaji, pošto će u kompleksu imati i fitnes, spa centar, park, vrtić, restorane i prodavnice.
 


1 thought on “ZepTerra”

Ostavi odgovor