Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Zepter group – blok 65

Zepter group – blok 65

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Rok završetka: 31.12.2019.

Kontakt telefon: 011 20 19 170

Lokacija

Budući kompleks, čija izgradnja kreće krajem 2018. godine, nalaziće se u bloku 65, u neposrednoj blizini poslovnog centra Airport City i stambenih naselja Wellport,  West 65 i B&P exing.

Čitav potez oivičen ulicama Tošin bunar, Bulevar heroja sa Košara i Omladinskih brigada postaje najmoderniji poslovno-stambeni centar Novog Beograda, jer se na toj lokaciji gradi niz luksuznih objekata. U komšiluku su takođe i naselja Savada, A blok i Belvil.

Stanari i korisnici poslovnog prostora moći će sa ove destinacije brzo da stignu do svih delova grada, a nedaleko od kompleksa nalazi se veliki broj tržnih centra, škola i fakulteta, što doprinosi sveukupnom kvalitetu života.

Autoput E-75 udaljen je samo 400 metara, do Beogradske arene i omiljenog izletišta Beograđana, Ade Ciganlije, stizaće za 5 minuta vožnje, a Sava i Dunav su na manje od 2 kilometra. Aerodrom Nikola Tesla udaljen je 9 kilometara.

Kompleks i stanovi

Stambeni deo prostiraće se na 75.000 m2 i imaće 750 jedinica različitih struktura, od jednosobnih do petosobnih stanova. Poslovni prostor je raspoređen u 20.000 m2, uključujući veliki broj lokala, kao i poslovnu zgradu. Privatni parking biće obezbeđen u garaži na dva nivoa, sa više od 1.000 parking mesta.

Park, igralište za decu i zelena oaza nalaziće se unutar zatvorenog kompleksa, zaštićeni od buke i saobraćaja.

Ovaj poslovno-stambeni kompleks imaće svoje obezbeđenje i recepciju. Stanarima će na raspolaganju biti brojni prateći sadržaji, pošto će u kompleksu imati i fitnes, spa centar, park, vrtić, restorane i prodavnice.
 


Ostavi odgovor