Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Zemunske kapije

Zemunske kapije

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Raspon cene: 1550-1650 EUR/m2

Kontakt telefon: 0113209940

Sajt investitora: http://www.zemunskekapije.com/

Email: zemunskekapije@gds.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Stambeno-poslovni kompleks Zemunske kapije gradi se na prostoru nekadašnje vojne kasarne „Aleksa Dundić“ u Zemunu.

Lokacija je omeđena ulicama Cara Dušana, Zadužbinskom, Šumadijskom i Filipa Višnjića.

Kompleks i stanovi

Stambeno – poslovni kompleks će se prostirati na površini od oko 6 hektara, imaće 8 objekata sa ukupno 1.700 stanova, odnosno 200.000 m2 stambeno-poslovnog prostora.

U kompleksu će biti izgrađeni stanovi različitih struktura od jednosobnih do četvorosobnih, kvadrature od 31m2 do 93m2. U podzemnim etažama objekata su predviđena garažna mesta, a u parteru oko objekata parking mesta.

U prizemlju pojedinih objekata su planirani komercijalni sadržaji. U kompleksu će postojati tri uređene parkovske površine sa dečjim igralištima i prostorom za odmor i rekreaciju. Centralni trg unutar naselja je zamišljen kao pešačka zona opremljena atraktivnim mobilijarom i rasvetom, kao i brojnim komercijalnim sadržajima poput restorana, kafića, radnji.

Materijali i karakteristike

U stambenim objektima je predviđen daljinski sistem grejanja, uz mogućnost regulacije temperature unutar stanova i naplatu toplotne energije po utrošku.

U cilju podizanja svesti o značaju uštede energije, predviđena je upotreba LED svetiljki za osvetljenje hodnika, stepeništa i ulaznih holova, uz mogućnost njihovog napajanja putem fotonaponskih sistema smeštenih na krovovima objekata. Primena LED svetiljki i fotonaponskih sistema obezbediće uštedu energije i smanjiti troškove zajedničke potrošnje električne energije.

Pored standardnih bezbednosnih sistema, u okviru stambeno-poslovnog kompleksa predviđeni su: integrisan sistem video nadzora i sistem kartične kontrole pristupa garažama.Ostavi odgovor