Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Wellport

Wellport

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 011 42 40 222

Sajt investitora: http://wellport.rs/

Stambeni kompleks će imati ukupno 500 stanova različitih struktura, od jednosobnih do petosobnih i gradiće se u četiri faze. Prema najavama investitora, radovi na izgradnji prve faze će početi na kraju drugog kvartala, kada će biti izgrađeno prvih 95 stanova. Kupcima je dostupan ogledni stan na samoj lokaciji, a prodaja je zvanično počela.

Ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2, dok je ukupna vrednost investicije procenjena na oko 130 miliona evra.

Investitoru je ovo treći stambeni projekat u Beogradu, pored Central Gardena i Voždovih kapija. Kao i prethodna dva projekta, i “Wellport“ će biti moderan zatvoren stambeni kompleks, koncipiran tako da budućim stanarima pruži visok kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, modernim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Privatni parking, sportski teren, profesionalno održavanje, park zatvorenog tipa, recepcija i obezbeđenje, kartični pristup kvartu samo su neke od prednosti koje će biti dostupne budućim stanarima.

 
 
 
 
 
 


8 thoughts on “Wellport”

  • Poštovana Marija,

   Možete se direktno raspitati i staviti na listu čekanja pozivanjem ovog broja: 011 42 40 222

   Trenutno je u toku priprema zemljišta za gradnju. Mi ćemo Vas svakako obavestiti kada puste stanove u prodaju.

  • Prodaja je počela. Kako nezvanično saznajemo, cena kvadrata se kreće oko 2500 EUR/m2.

    • Poštovani Slobodane,

     Cena je sa PDV-om, ali pošto smo dobili info da su cene skočile, najbolje je da proverite sa njihovom službom prodaje, jer jedino tako možete dobiti tačnu i aktuelnu informaciju.

Ostavi odgovor