Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Wellport

Wellport

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 011 42 40 222

Sajt investitora: http://wellport.rs/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Stambeni kompleks će imati ukupno 500 stanova različitih struktura, od jednosobnih do petosobnih i gradiće se u četiri faze. Prema najavama investitora, radovi na izgradnji prve faze će početi na kraju drugog kvartala, kada će biti izgrađeno prvih 95 stanova. Kupcima je dostupan ogledni stan na samoj lokaciji, a prodaja je zvanično počela.

Ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2, dok je ukupna vrednost investicije procenjena na oko 130 miliona evra.

Investitoru je ovo treći stambeni projekat u Beogradu, pored Central Gardena i Voždovih kapija. Kao i prethodna dva projekta, i “Wellport“ će biti moderan zatvoren stambeni kompleks, koncipiran tako da budućim stanarima pruži visok kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, modernim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Privatni parking, sportski teren, profesionalno održavanje, park zatvorenog tipa, recepcija i obezbeđenje, kartični pristup kvartu samo su neke od prednosti koje će biti dostupne budućim stanarima.

 
 
 
 
 
 


11 thoughts on “Wellport”

Ostavi odgovor