Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Voždove kapije

Voždove kapije

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 0116351200

Sajt investitora: http://www.vozdovekapije.rs/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Kupovina stana nije samo investicija u budućnost, već i stvaranje doma kao simbola sigurnosti. Zato je važno imati poverenje u investitora, čija će Vas stručnost i reputacija učiniti bezbrižnim.

Iza projekta Voždove kapije ponosno stoji renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group, vodeća kompanija u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta.

Temelj uspeha kompanije, i trajanja od skoro jednog veka, čini odgovoran način poslovanja, stručnost i posvećenost viziji udobnosti i kvaliteta, uvek korak ispred vremena.

Kompanija Shikun & Binui Group poverenje domaće javnosti zadobila je izgradnjom stambeno-poslovnog kvarta Central Garden, prvog kondominijuma u centru Beograda, koji je redefinisao pojam života u prestonici i već postao sinonim za moderan, kvalitetan i siguran životni prostor za savremenu porodicu.Ostavi odgovor