Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Vojvode Vlahovića bb

Vojvode Vlahovića bb

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Raspon cene: 1250-1350 EUR/m2

Rok završetka: 31.05.2019.

Kontakt telefon: 011/420-8364

Sajt investitora: http://unicogradnja.rs/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Objekat se nalazi na granici Zvezdare i Voždovca, u ulici (naselju) Vojvode Vlahovića. Kroz naselje prolazi lokalna autobuska linija 26L, koja spaja ovo naselje sa okretnicama na Medakoviću 3 i Braće Jerković. U blizini objekta se nalaze marketi, privatni vrtići, kozmetički saloni i lekarske ordinacije, kao i dečje igraonice.

Objekat i stanovi

Objekat je spratnosti Su+Pr+5 i sastoji se od 50 stambenih jedinica. Stanovi su po strukturi od garsonjera do trosobnih, a površina u rasponu od 25 do 63 m2. Svi stanovi su uknjiženi.

Materijali i karakteristike

  • toplotna izolacija debljine 12 cm
  • podovi u stambenim prostorijama obloženi su hrastovim parketom, dok su podovi kuhinja i sanitarnih prostorija obloženi italijanskom keramikom
  • sigurnosna ulazna vrata
  • električno grejanje
  • šestokomorna PVC stolarija sa niskoemisionim staklima i ugrađenim roletnama
  • savremeni putnički liftOstavi odgovor