Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Vojvode Stepe 95

Vojvode Stepe 95

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 063/477282

Sajt investitora: https://gpikebana.com

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

OPIS LOKACIJE

Lokacija objekta je na KP 4968/1 K.O. Voždovac, na uglu ulica Vojvode Stepe i Dukljaninove. Položaj objekta je takav da će zadovoljiti svačije potrebe. Izlazeći na nedavno potpuno renoviranu ulicu Vojvode Stepe, ostvarena je odlična veza sa svim delovima grada, pre svega zbog neposredne blizine Autokomande, kao i Trga Slavija. U neposrednoj blizini objekta nalazi se stajalište velikog broja linija gradskog prevoza, što predstavlja još jednu prednost ove lokacije.

Objekat se nalazi preko puta XII beogradske gimnazije, a u okolini se nalazi i više osnovnih škola i vrtića. Na udaljenosti od samo nekoliko stanica su Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Saobraćajni fakultet, kao i Visoka škola elektrotehnike i računarstva.

Ukoliko volite šetnju i rekreaciju, na raspolaganju Vam je Banjička šuma, novootvorena atletska dvorana, bazen, koji se nalazi u okviru sportskog centra “Banjica”…

OPIS OBJEKTA

Objekat je stambeno – poslovni, spratnosti Po-2 + Po-1 + Pr + 6 + Pk. Sastoji se od 17 stanova ukupne neto površine 995.62, 4 lokala neto površine 149.52 i 21 parking mesta.

Konstruktivni koncept objekta baziran je na armiranobetonskom mešovitom sistemu (AB platna i stubovi), oslonjenom na AB temeljnu ploču. Međuspratna konstrukcija između svih etaža je armiranobetonska puna ploča.

Svi fasadni zidovi su sendvič zidovi, fasadna stolarija je aluminijumska, sa aluminijumskim roletnama. Svaki stan opremljen je hrastovim parketom prve klase, keramičkim pločicama prve klase po izboru kupca (do dogovorene cene), kao i aluminijumskim radijatorima sa termoglavama (centralno grejanje sa plaćanjem po utrošku).

Objekat poseduje putnički i auto  lift, interfon i video nadzor. 

 Ostavi odgovor