Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Vojvode Stepe 47

Vojvode Stepe 47

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 063 250 520

Sajt investitora: https://home4you.rs

Email: prodaja@home4you.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Objekat se nalazi na prvoj stanici od kružnog toka na Autokomandi, u ulici Vojvode Stepe 47. Neposredno ispred objekta staju linije 9, 14, 33 i E9, dok su sve ostale linije koje prolaze tim delom grada (18, 39, 42, 47, 48, 59, 78, 401, 402) udaljene par stonina metara. Objekat se nalazi u blizini brojnih fakulteta i trasi linija koje vode do njih, pa je ova lokacija veoma privlačna za studente. Pešački pristup zgradi je iz ulice Vojvode Stepe, dok je kolski prilaz iz ulice Bože Jovanovića.

Objekat i stanovi

Objekat je spratnosti Po+Su+P+4+Ps, sa 29 stanova, 2 lokala i 49 garažnih i parking mesta. Stanovi su po strukturi jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni i četvorosobni.

 Ostavi odgovor