Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Vojvode Dobrnjca 9 – GREDA BUILDING BG

Vojvode Dobrnjca 9 – GREDA BUILDING BG

Aktivan: NE

PDV: Uključen

Cena: 2400 EUR/m2

Kontakt telefon: 011 2970 560

Sajt investitora: http://vojvodedobrnjca.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Centar grada, mnogima najpoželjnija lokacija za stanovanje, nema mnogo mogućnosti za novogradnju. Upravo na ovakvoj lokaciji gradimo funkcionalne stanove, okružene objektima različite namene, pa su posao, škola, mesta za igru i zabavu na pešačkoj udaljenosti.

Savremeni materijali, visok kvalitet gradnje, video nadzor i visok nivo bezbednosti pružaju udobnost i lepotu kulture stanovanja.

Stambeni objekat smešten je u ulici Vojvode Dobrnjca br. 9 u Beogradu, na katastarskoj parceli 1231, KO Stari grad. Okružen je objektima koji po svom istorijskom, materijalnom i funkcionalnom značaju predstavljaju deo primarnog gradskog jezgra. Blizina zdravstvenih, obrazovnih i kulturnih ustanova, super marketa, pijace, atraktivnih centara za šoping i zabavu, kao i Botaničke bašte “Jevremovac”, čine posebnu vrednost lokacije.

U okviru devet etaža (Po-2+Po-1+Pr+5+Ps) predviđena su dva ateljea, jedan lokal, dvadeset dve stambene jedinice i garažna parking mesta. Objekat će biti priključen na daljinsko grejanje, opremljen putničkim i teretnim liftom, sistemom za odvođenje dima i toplote, stabilnom automatskom instalacijom za gašenje požara kao i video nadzorom.

Sa ulice Vojvode Dobrnjca obezbeđen je pešački pristup kao i kolski pristup garaži na etažama podruma, pomoću autolifta.

Posebna pažnja posvećena je odabiru kvalitetnih i prirodnih materijala, od temelja do najsitnijih detalja završne obrade.

Objekat se gradi u skladu sa građevinskom dozvolom br. ROP-BGDU-33011-CPI-4/2017 IX-18 br. 351-340/2017 od 31.08.2017. godine.

Objekat se gradi u skladu sa lokacijskom dozvolom br. ROP-BGDU-33011-LOC-2/17 IX-15 br. 350–74/2017 od 06.03.2017. godine.3 thoughts on “Vojvode Dobrnjca 9 – GREDA BUILDING BG”

  • Da bi nekoga okrivili da je prevarant potrebni su ozbiljni argumenti.Ja mislim da u ovom poslu postoje razne vrste prevara,raznih ljudi i raznih konkurencija.U svakom slučaju zvali smo za stanove,jer nam se mnogo dopao izgled zarade i sadržaja i na našu žalost svi su prodati unapred tako da čekamo sledeću zgradu koja će biti verovatno ubrzo.Uskoro mislim da će zgrada biti gotova pa ćemo videti kako izgleda.I onda ćemo se odlučiti dali ćemo kupiti stan u sledećoj zgradi.

Ostavi odgovor