Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Ugrinovacki put 15 – Corner invest

Ugrinovacki put 15 – Corner invest

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Cena: 989 EUR/m2

Rok završetka: 02.02.2018.

Kontakt telefon: 011 405 7397

Sajt investitora: https://cornernekretnine.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Kvalitet gradnje:

Objekat je građen po visokim standardima, obložen Demit fasadom sa stiropor izolacijom debljine 8cm. Kao takav poseduje dobru zvučnu i toplotnu izolaciju. Svaka stambena jedinica ima PVC  stolariju i sigurnosna ulazna vrata sa Securemma bravom. Ugradnjom troslojnog hrastovog parketa i španske keramike savremenog dizajna svakom kupcu je pružena osnova za udoban i komforan početak života u novom stanu.

Opremljenost stambenih jedinica:

Stanovi poseduju video interfon. Opremljeni su klima uređajem i najkvalitetnijim kotlom za etažno grejanje, koji pruža mogućnost kontrolisanja i uštede potrošnje električne energije. U svakoj stambenoj jedinici je komletno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i kupatilskom galanterijom.

Garancija:

Postoji garancija 2 godine na izvođačke radove, kao i garancija proizvođača na svu opremu koja se nalazi u stanu.Ostavi odgovor