Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Todora od Stalaca 14

Todora od Stalaca 14

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 011 240 26 74

Sajt investitora: http://www.rdinzenjering.com/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Smešten u mirnoj ulici na Vračaru, ovaj stambeno poslovni objekat je u skladu sa okruženjem.

Furnir sa materijalizacijom drveta, kao i fasadna keramika toplih boja u skladu su sa malom ozelenjenom površinom parka, koji se nalazi preko puta samog objekta.

Ova lokacija idealna je za život, zbog mirnog okruženja koje je pak jako blizu svim bitnim sadržajima, kao što su Crveni krst, Bulevar Kralja Aleksandra i Južni bulevar. Lokacija je dobro povezana linijama gradskog prevoza, trolama i autobusima, koje vas za samo petnaest minuta vode u sam centar grada.

Lokacija, okruženje, materijalizacija, kao i kvalitet, stvaraju pravi užitak korisniku sa svim pogodnostima koje jedan višeporodični objekat može da pruži.

Objekat i materijali

Spratnosti Po + P + 4 + Pk, ovaj objekat svojom strukturom sadrži dva stana po etaži, površina od 53 do 60 m2, u zavisnosti od etaže. Jedan stan izlazi na uličnu, a drugi na dvorišnu stranu; obe su podjednako mirne i prijatne za boravak.

Stanovi su rađeni aluminijmsko-drvenom stolarijom, dok je podna obloga hrastov parket S klase, koji, u zavisnosti od želja klijenat, može biti lakovan do visokog sjaja ili voskiran bez sjaja. Keramika, planirana za kupatila, kuhinje i terase, je visokog kvaliteta od prvoklasnih italijanskih prozvođača.

Prostrane terase su odvojene od unutrašnjeg prostora velikim staklenim površinama koje uvode dosta svetla u stan i omogućavaju da spoljašnjost pređe na terasu, kao i obrnuto.

 Ostavi odgovor