Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Stojana Protića 15 – Rd inženjering

Stojana Protića 15 – Rd inženjering

Aktivan: DA

PDV: Nema

Kontakt telefon: 0112402674

Sajt investitora: http://www.rdinzenjering.com

Email: prodaja@rdinzenjering.com

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

U samoj blizini Hrama, u mirnoj jednosmernoj ulici koja važi za “Srce” Beograda, planiran je objekat spratnosti Po + P +3 + PK, sa etažama od po dve stambene jedinice, površina od 52 do 68 m2.

Objekat je jako dobro povezan sa svim delovima grada gradskim prevozom, a svim bitnim ustanovama, kao i sadržajima za relaksaciju i sport moguće je pristupiti i pešice.

Po etaži se nalaze dva stana, koji su trosobne i četvorosobne strukture, sa dve ili tri spavaće sobe, kao i dnevnom zonom koju čine dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom.

Stolarija je aluminijumska sa metalnim šalonima obloženim fundermaks drvenim oblogama.

U prizemlju se nalazi lokal, u podrumu je garaža sa petnaest parking mesta, odakle je moguće pristupiti svim etažama liftom.

Projekat stambeno-poslovnog objekata u ulici Stojana Protića 15 rađen je sa idejom stvaranja doživljaja u prostoru, koji je na najbolji način ostvaren drvenim šalonima prozora koji u unutrašnjost objekta unose senke reflektovane njihovim prošupljenjima.

Princip šalona prošupljenih po određenom paternu proistekao je kao odgovor na okruženje koje je klasično i koje u sebi sadrži neki patern i obrazac po kome je nastao.

Fasade iz okruženja objekta rađene su u periodu između dva rata, u kome su se izdefinisali principi materijalizacije fasada koji u sadašnjem kontekstu stvaraju šarm objekta i bloka, što je arhitekta želeo da uradi i sa ovim objektom koji se implementira u staro okruženje.

Pri ovom objektu se težilo da se zadrži kamena / teška obrada fasade, koju imaju svi stari objekti u kraju, ali sa novim modernim pristupom i da se na taj način nastavi obrazac kamenih obloga i teške fasade koja čini ovaj kraj dominantnim u gradu.

Sve to bi se upotpunilo drvenim šalonima, geometrijskog elegantnog prošupljenja, koji bi sem estetskih, imali i ulogu u zaštiti od sunca. Zgrada projektovana i oblikovana po usvojenom izdeterminisanom arhitektonskom konceptu, spada u jedne od vodećih projekata RD inženjeringa gde je dizajn proistekao iz okolnih faktora i kao takav oformio stambeno-poslovni objekat koji predstavlja novi oblik dizajna i arhitekture u samom srcu Beograda.

 2 thoughts on “Stojana Protića 15 – Rd inženjering”

 • Postovani,

  Zainteresovan sam za kupovinu veceg stana (68 m2) na III spratu (eventualno II sprat).
  Molim Vas da mi posaljete izgled stana u DF ili ACAD formatu. Takodje Vas molim za informaciju u vezi cene stana i statusa gradnje tj. kada se ocekuje zavrsetak gradnje te useljenje?

  Hvala i pozdrav,
  Goran Ivkovic

  • Poštovani Gorane,

   Portal BG novogradnja se ne bavi posredovanjem/prodajom nekretnina, tako da Vam predlažemo da se obratite direktno njihovoj službi prodaje na telefon 011 240 2674. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koje smo već objavili.

Ostavi odgovor