Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Stepin Breg

Stepin Breg

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Raspon cene: 1375-1430 EUR/m2

Rok završetka: 30.09.2018.

Kontakt telefon: 011 301 0000

Sajt investitora: http://nobnek.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Na obodu novoizgrađenog naselja “Stepa Stepanović” počela je izgradnja stambeno-poslovnog objekta „Stepin breg“. Nova infrastruktura, blizina osnovne škole, vrtića, ambulante, pošte, banke, prodavnica prehrambene robe i robe široke potrošnje, Univerziteta Singidunum, igrališta za decu, kao i blizina javnog gradskog prevoza koji povezuje ovo naselje sa ostalim delovima grada, čini ovu lokaciju idealnom za porodice sa decom, a njena izdvojenost od gradske vreve čini je oazom za penzionere i starije ljude.

Zgrada će  imati 76 stambenih jedinica, različitih površina i struktura, od jednosobnih do troiposobnih stanova u objektu spratnosti Po+Su+P+6+Ps. Prizemlje će imati 6 stanova, na 6 spratova će se nalaziti po 10 stanova, a povučeni sprat će imati 8 stanova nešto većih kvadratura.  Objekat se sastoji od podzemne etaže sa 55 garažnih mesta, suterena sa 4 lokala i stanarskim ostavama za stanare zgrade. Takođe, objekat je projektovan u energetskom razredu C, ima centralno grejanje sa kalorimetrima, kao i 36 parking mesta na otvorenom parkingu, namenjen isključivo za stanare zgrade, interfon, kamere na ulazima u objekat i garažu.

Zgrada će imati dva ulaza, a svaki ulaz će imati po jedan lift.

Stanovi su projektovani tako da je svaki deo stana maksimalno iskoristiv. Većina stanova ima lođu ili terasu. Za svaki stan obezbeđeno je parking mesto, kao i stanarska ostava.

U izgradnji stambeno-poslovne zgrade biće korišćeni moderni materijali, srednjeg i višeg kvaliteta, a tim arhitekata se pobrinuo oko najsitnijih detalja kako bi se zgrada svojim spoljnim izgledom razlikovala od ostalih zgrada i bila za klasu lepša od svih ostalih u okruženju.

 

 

Center map

 
 


Ostavi odgovor