Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Sazanova 87 – Alinvest

Sazanova 87 – Alinvest

Aktivan: NE

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 063/37-27-17

Sajt investitora: http://www.alinvest.rs/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Objekat se nalazi u ulici Sazonova 87 na Vračaru. Zgrada je dobro pozicionirana za porodično stanovanje; u blizini se nalaze Osnovna škola, Dom zdravlja Vračar, Beogradsko Dramsko Pozorište, mnoštvo vrtića…

Stanovi

Stambeni objekat se sastoji od podruma, prizemlja, 4 sprata i povučenog sprata. Svi stanovi imaju terase sa kojih se pruža prelep pogled na panoramu grada.

Stanovi će biti kvadrature od 36 m2 do 150 m2, a zgrada će u sklopu imati i 13 natkrivenih parking mesta u toploj garaži sa izlaznom rampom i samootopljivačima snega.

Materijali i oprema

Zgrada je savremeno projektovana sa najkvalitetnijom završnom obradom i materijalima.

U kupatilima se nalazi italijanska granitna keramika, ugradni lavaboi sa ormarićima, staklene tuš kabine i kvalitene sanitarije marke GROHE. Zgrada je projektovana tako da podržava najviše standarde energetske efikasnosti. Termo izolacija od 15 cm će znatno smanjiti troškove grejanja.

Prozori velikih dimenzija osiguraće maksimalno osvetljen dom. Petokomorna stolarija Nemačkog proizvođača VEKA u dve boje (unutra drvo, a spolja antracit boja) sa tri sloja stakala (takozvana ClimaGuard 4 godišnja doba stakla). ClimaGuard Solar je ravno staklo sa transparentnim i izrazito tankim filmom na površini. Zahvaljujući tome, osigurava visoko propuštanje svetlosti (66%), odličnu toplotnu izolaciju (Ug=1.1 W/m²K) i zaštitu od sunčeve energije (propušta samo 42% sunčeve energije). Sve to samo u jednom premazu! ClimaGuard® Solar staklo čija je glavna svrha izuzetna toplotna izolacija, u poređenju sa tradicionalnim izolacionim staklom, omogućava uštedu polovine troškova grejanja u hladnim danima. U prosečnom domaćinstvu to može biti i do nekoliko stotina evra godišnje. To staklo ne samo da vodi računa o vašim novčanicama, nego i o Vašoj okolini.
Projektovano grejanje je centralno povezano na Beogradske elektrane sa naplatom po utrošenoj energiji kalorimetrima.

 

Vrata su sigurnosna sa ugrađenim ogledalima sa unutrašnje strane, a detaljniji opis možete da pogledate ovde
Lamelni hrastov parket velikih dimenzija uklopiće se u svaki enterijer.
 
Ono što je nesvakidašnje, bar što se novogradnji tiče je da će budući kupci uz stan dobiti i ostave u podrumskom delu zgrade.
 


Ostavi odgovor