Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Sakura park

Sakura park

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Raspon cene: od 2750 EUR/m2

Kontakt telefon: 066 489 489

Sajt investitora: http://sakurapark.rs/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Stambeno – poslovni kompleks nalaziće se na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu, lokaciji koja ubrzano postaje poslovni centar Beograda u celini. Kompleks će biti smešten u bloku 58 i biće okružen parkom japanske trešnje. U neposrednoj blizini je mnoštvo saobraćajnica, kao i biciklističkih staza, kojima se brzo i lako komunicira sa ostalim delovima grada. Za mirnu šetnju pored reke tu je Savski kej, a za  šoping – tržni centar Delta City je na par minuta hoda.

Sakura (što znači cvetanje trešnje), simbolizuje buđenje prirode i bezvremenu lepotu, koje ispunjavaju Sakura park, te čine život mirnijim i bezbrižnijim. Budući park prostiraće se na površini od 1,4 hektara i između ostalog, posedovaće i fontane okružene zelenilom, igralište za decu, mostić i staze od rizle, koje će biti osvetljene najkvalitetnijom LED rasvetom.

Udaljenost od važnijih tačaka u komšiluku i gradu:

 • Belville – 200 m
 • Delta City – 500 m
 • Savski kej – 500 m
 • Most na Adi – 1 km
 • Beogradska Arena – 1.7 km
 • Trg republike – 5 km
 • Aerodrom – 12 km

Objekat i stanovi

Objekat u brojkama:

 • 228 stanova
 • 12 poslovnih apartmana
 • 4 ulaza u kompleks
 • 4 lobija
 • 4830 m2 lokala i poslovnog prostora

Dostupni su jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi kvadratura od 37 do 136 m2.

Sve što vam je potrebno za relaksaciju i odmor nalazi se u SPA centru Sakura parka. Bazen 12 m x 5 m, kružni đakuzi za 6 osoba, finska sauna, parno kupatilo, ruska banja, relax soba sa haloterapijom, snežna soba, tuševi doživljaja, tople klupe za odmor, dve sobe za masažu, Kneipp staze – samo su neki od sadržaja u kojima se može uživati i dopuniti pozitivnom energijom. Sve potpuno dostupno, na jednom mestu unutar kompleksa.

Materijali i karakteristike

GREJANJE I HLAĐENJE

Sistem grejanja i hlađenja u stambenom delu kompleksa omogućen je toplotnim pumpama koje su proizvod renomirane svetske firme, poslednje tehnološke generacije i obezbeđuju sigurno grejanje i hlađenje na ekstremnim temperaturama (zimi do – 20 C, a leti do + 45 C).

Tehničko rešenje unutrašnjeg grejanja sastoji se od podnog grejanja dnevnog prostora sa kuhinjom i trpezarijom, mokrih čvorova i hodnika. Spavaća soba se takođe greje i hladi podnim konvektorima. Ovakvo rešenje, uz elektronsku regulaciju temperature, omogućava vrhunsku klimatizaciju / prirodno strujanje vazduha, bez buke i prašine, s tim da cela površina stana nije opterećena vidnim grejnim i rashladnim telima, t.j. radijatorima ili zidnim konvektorima.

Upravljanje sistemom grejanja i hlađenja je automatsko, sa Wi-Fi konekcijom, što pruža daljinsku kontrolu i komandovanje sistemom. Grejanje i hlađenje poslovnog prostora je takođe predviđeno toplotnim pumpama, i biće prilagođeno poslovnoj nameni svakog lokala ponaosob.

Niski finansijski troškovi u eksploataciji, uz veliku efikasnost i udobnost, čine ovaj sistem najpovoljnijim za poslovnu i stambenu namenu.

KONSTRUKCIJA

Pored niza tehnickih i konstruktivnih prednosti primena, naknadno prednapregnute međuspratne konstrukcije omogućavaju veću slobodu u arhitektonskom oblikovanju i organizaciji prostora. Vitkije međuspratne konstrukcije, najcesće bez greda i kapitela, pruzaju veće raspone ili ukidanje nekih linija stubova koji rezultiraju estetskim i funkcionalnim iskorakom u savremenoj gradnji.

Posebnu prednost i komfor pruzaju u korisćenju garaznih prostora, jer omogućavaju znatno laksi garazni saobraćaj bez greda i instalacija sa plafona. Veći rasponi u poslovnim prostorima omogućavaju znatno bolju organizaciju poslovanja. Stambeni prostori dobijaju mogućnost boljeg i modernijeg oblikovanja enterijera, bolje organizacije prostora, spajanje – razdvajanje vise prostora i niz prednosti u kasnijim adaptacijama.

HRASTOV PARKET PRVE KLASE

Parket od najkvalitetnijeg hrasta i vrhunske zavrsne obrade garantuje siguran i kvalitetan proizvod, bez narušavanja prirodnog kvaliteta drveta. Odlikuje se izuzetnim mehanickim svojstvima, trajnosću i savršenim nijansama svetlosmeđe boje.

VISOKOKVALITETNA STOLARIJA

U dnevnim sobama u svim stanovima jedan zid je od stakla u celosti, što omogućava pun pogled prema terasi i na prirodno okruzenje. Troslojna stakla ugrađena u najkvalitetniju stolariju garantuju odličnu zvučnu i termo izolovanost. Profili stolarije produkt su najmodernijih materijala, sa adekvatnim debljinama zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, pouzdanu kroz vreme.

ULAZNA, UNUTRAŠNJA VRATA I BRAVE

Ulazna sigurnosna vrata visine 240cm i širine 110cm blindirana su i pružaju maksimalan stepen protivprovalne i protivpožarne zaštite. Sigurnosna kasa brava Mottura sa zaključavanjem u tri smera i šest tačaka, poseduje i tri fiksna šipa za blokiranje šarki, a zvučna izolovanost ide do 42 decibela. Visokokvalitetna unutrašnja vrata visine 240cm i širine 90cm (kod manjih stanova) i 100cm (kod većih stanova) jednokrilna su i od lameliranog drveta, čiji je štok obložen medijapanom od 4mm, a okov vrata sadrži tri preklopne šarke, dihtung gumu i magnetnu bravu.

SMART TEHNOLOGIJA

Posebna smart tehnologija u svim stanovima obuhvata video-nadzor i optimizovano praćenje potrošnje električne i toplotne energije, kao i sistem za letnju klimatizaciju.Ostavi odgovor