Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Sakura park

Sakura park

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Cena: 2310 EUR/m2

Kontakt telefon: 060 8822 008

Sajt investitora: http://sakurapark.rs/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Lokacija

Stambeno – poslovni kompleks nalaziće se na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu, lokaciji koja ubrzano postaje poslovni centar Beograda u celini. Kompleks će biti smešten u bloku 58 i biće okružen parkom japanske trešnje. U neposrednoj blizini je mnoštvo saobraćajnica, kao i biciklističkih staza, kojima se brzo i lako komunicira sa ostalim delovima grada. Za mirnu šetnju pored reke tu je Savski kej, a za  šoping – tržni centar Delta City je na par minuta hoda.

Sakura (što znači cvetanje trešnje), simbolizuje buđenje prirode i bezvremenu lepotu, koje ispunjavaju Sakura park, te čine život mirnijim i bezbrižnijim. Budući park prostiraće se na površini od 1,4 hektara i između ostalog, posedovaće i fontane okružene zelenilom, igralište za decu, mostić i staze od rizle, koje će biti osvetljene najkvalitetnijom LED rasvetom.

Udaljenost od važnijih tačaka u komšiluku i gradu:

 • Belville – 200 m
 • Delta City – 500 m
 • Savski kej – 500 m
 • Most na Adi – 1 km
 • Beogradska Arena – 1.7 km
 • Trg republike – 5 km
 • Aerodrom – 12 km

Objekat i stanovi

Objekat u brojkama:

 • 228 stanova
 • 12 poslovnih apartmana
 • 4 ulaza u kompleks
 • 4 lobija
 • 4830 m2 lokala i poslovnog prostora

Dostupni su jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi kvadratura od 37 do 136 m2.

Sve što vam je potrebno za relaksaciju i odmor nalazi se u SPA centru Sakura parka. Bazen 12 m x 5 m, kružni đakuzi za 6 osoba, finska sauna, parno kupatilo, ruska banja, relax soba sa haloterapijom, snežna soba, tuševi doživljaja, tople klupe za odmor, dve sobe za masažu, Kneipp staze – samo su neki od sadržaja u kojima se može uživati i dopuniti pozitivnom energijom. Sve potpuno dostupno, na jednom mestu unutar kompleksa.

Materijali i karakteristike

GREJANJE I HLAĐENJE

Sistem grejanja i hlađenja u stambenom delu kompleksa omogućen je toplotnim pumpama koje su proizvod renomirane svetske firme, poslednje tehnološke generacije i obezbeđuju sigurno grejanje i hlađenje na ekstremnim temperaturama (zimi do – 20 C, a leti do + 45 C).

Tehničko rešenje unutrašnjeg grejanja sastoji se od podnog grejanja dnevnog prostora sa kuhinjom i trpezarijom, mokrih čvorova i hodnika. Spavaća soba se takođe greje i hladi podnim konvektorima. Ovakvo rešenje, uz elektronsku regulaciju temperature, omogućava vrhunsku klimatizaciju / prirodno strujanje vazduha, bez buke i prašine, s tim da cela površina stana nije opterećena vidnim grejnim i rashladnim telima, t.j. radijatorima ili zidnim konvektorima.

Upravljanje sistemom grejanja i hlađenja je automatsko, sa Wi-Fi konekcijom, što pruža daljinsku kontrolu i komandovanje sistemom. Grejanje i hlađenje poslovnog prostora je takođe predviđeno toplotnim pumpama, i biće prilagođeno poslovnoj nameni svakog lokala ponaosob.

Niski finansijski troškovi u eksploataciji, uz veliku efikasnost i udobnost, čine ovaj sistem najpovoljnijim za poslovnu i stambenu namenu.

KONSTRUKCIJA

Pored niza tehnickih i konstruktivnih prednosti primena, naknadno prednapregnute međuspratne konstrukcije omogućavaju veću slobodu u arhitektonskom oblikovanju i organizaciji prostora. Vitkije međuspratne konstrukcije, najcesće bez greda i kapitela, pruzaju veće raspone ili ukidanje nekih linija stubova koji rezultiraju estetskim i funkcionalnim iskorakom u savremenoj gradnji.

Posebnu prednost i komfor pruzaju u korisćenju garaznih prostora, jer omogućavaju znatno laksi garazni saobraćaj bez greda i instalacija sa plafona. Veći rasponi u poslovnim prostorima omogućavaju znatno bolju organizaciju poslovanja. Stambeni prostori dobijaju mogućnost boljeg i modernijeg oblikovanja enterijera, bolje organizacije prostora, spajanje – razdvajanje vise prostora i niz prednosti u kasnijim adaptacijama.

HRASTOV PARKET PRVE KLASE

Parket od najkvalitetnijeg hrasta i vrhunske zavrsne obrade garantuje siguran i kvalitetan proizvod, bez narušavanja prirodnog kvaliteta drveta. Odlikuje se izuzetnim mehanickim svojstvima, trajnosću i savršenim nijansama svetlosmeđe boje.

VISOKOKVALITETNA STOLARIJA

U dnevnim sobama u svim stanovima jedan zid je od stakla u celosti, što omogućava pun pogled prema terasi i na prirodno okruzenje. Troslojna stakla ugrađena u najkvalitetniju stolariju garantuju odličnu zvučnu i termo izolovanost. Profili stolarije produkt su najmodernijih materijala, sa adekvatnim debljinama zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, pouzdanu kroz vreme.

ULAZNA, UNUTRAŠNJA VRATA I BRAVE

Ulazna sigurnosna vrata visine 240cm i širine 110cm blindirana su i pružaju maksimalan stepen protivprovalne i protivpožarne zaštite. Sigurnosna kasa brava Mottura sa zaključavanjem u tri smera i šest tačaka, poseduje i tri fiksna šipa za blokiranje šarki, a zvučna izolovanost ide do 42 decibela. Visokokvalitetna unutrašnja vrata visine 240cm i širine 90cm (kod manjih stanova) i 100cm (kod većih stanova) jednokrilna su i od lameliranog drveta, čiji je štok obložen medijapanom od 4mm, a okov vrata sadrži tri preklopne šarke, dihtung gumu i magnetnu bravu.

SMART TEHNOLOGIJA

Posebna smart tehnologija u svim stanovima obuhvata video-nadzor i optimizovano praćenje potrošnje električne i toplotne energije, kao i sistem za letnju klimatizaciju.

 Ostavi odgovor