Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Pećska 2 – DLD-PRO

Pećska 2 – DLD-PRO

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Cena: 1870 EUR/m2

Rok završetka: 31.08.2018.

Kontakt telefon: 0113066838

Sajt investitora: http://www.dld-pro.co.rs/

Email: dldprodoo@gmail.com

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Bilo da ste zaljubljeni u staru pijacu “Đeram” ili uživate u ritmu modernog poslovnog jezgra u Bulevaru kralja Aleksandra, lokacija Pećska br. 2 idealno spaja ova dva sveta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova.

Smešten u neposrednoj blizini Bulevara kralja Aleksandra i “Đeram” pijace, a opet sklonjen od gradske buke i vreve, ušuškan mirnim uličicama stare beogradske opštine Zvezdara, Vaš dom će Vam pružiti mogućnost za život skrojen po Vašim potrebama.

Arhitektonski koncept objekta savršeno je uklopljen u okruženje i ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja i izborom materijala u završnoj obradi fasade. Prostorna rešenja stanova odišu notom komfora i udobnosti, pružajući Vam mir i privatnost stanovanja.

Sam objekat je ispoštovao sve zahteve u pogledu energetske efikasnosti, a sama lokacija pruža na raspolaganju više vrtića, osnovnih i srednjih škola, fakulteta i  zdravstvenih ustanova, marketa, gradsku pijacu, koji obezbeđuju nesmetan život. Više linija gradskog saobraćaja u neposrednoj blizini, odvešće Vas za kratko vreme u bilo koji deo grada.

 Ostavi odgovor