Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Novi Dorćol – Venizelosova 29

Novi Dorćol – Venizelosova 29

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Rok završetka: 31.07.2021.

Kontakt telefon: 011 407 77 77

Sajt investitora: https://www.novidorcol.rs/

Email: office@dekainzenjering.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Stambeno-poslovni kompleks Novi Dorćol nalaziće se u Venizelosovoj 29 – u blizini Narodnog pozorišta, na par minuta hoda od Botaničke bašte Jevremovac, kao i čuvene beogradske pijace Bajloni.

Kompleks i stanovi

Na površini parcele od 2 hektara prostiraće se kompleks od oko 100.000 m 2 . Novi Dorćol će imati preko 500 moderno stanova organizovanih u različite strukture sa lokalima u prizemlju, a sami objekti će biti okruženi sa više od 4.000 m² zelenih površina. Predviđena je izgradnja više od 700 parking mesta raspoređenih u dvoetažnoj garaži.

Budući stanari moći će da uživaju u SPA centru sa bazenom u okviru kompleksa, kao i u ostalim pratećim sadržajima kao što su restoran, kafići, vrtić i druge uslužne delatnosti.

Stambene jedinice su strukturalno podeljene u kvadrature različitih veličina (od 34.72 do 154.52 m2), od jednosobnih do petosobnih stanova.

 Ostavi odgovor