Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Miljakovačke staze – Objekat “A”

Miljakovačke staze – Objekat “A”

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Raspon cene: 890 - 1080 EUR/m2

Rok završetka: 15.10.2018.

Kontakt telefon: 063-229-669

Sajt investitora: http://bgprojekt.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Nalazi se u samom centru naselja Miljakovac 3, u opštini Rakovica. Samo naselje je poznato kao mirno, ekološki čisto i nalazi se na nadmorskoj visini od 180m.

U neposrednoj blizini objekta je pošta, nekoliko prodavnica, apoteka, klinika, a u planu je i izgradnja škole i obdaništa, na 300m od zgrade. Takođe postoji i direktna linija javnog prevoza do centra grada – autobuska linija br. 48. Dom zdravlja “Rakovica” se nalazi na 5 minuta vožnje od objekta.

U okolini naselja se nalazi i jedan od najposećenijih manastira u Srbiji – manastir Rakovica, kao i čuvena Miljakovačka šuma, koja je u vlasništvu manastira i pod zaštitom države. Šuma je  udaljena oko 500m od objekta i ima poznatu trim stazu, a u blizini od 200m, takođe na manastirskoj zemlji, u toku je i izgradnja Crkvenog kompleksa, u okviru crkve posvećene Svetom Bogojavljenju. Crkveni kompleks uključuje i sportske terene, park za odmor, dečije igralište kao i salu za kulturne i duhovne događaje, a po lepoti i funkcionalnosti je predviđen da predstavlja centar naselja. Iz Objekta “A” se pruža i predivan pogled na planinu Avalu, a Avalska šuma je na daljini od 2km. 

Objekat

U objektu se nalazi 13 stanova različitih struktura, a sam objekat je ograđen i poseduje privatno dvorište sa klupama i zelenom površinom, kao i privatan parking sa rampom na daljinsko upravljanje. Kupci takođe dobijaju parking mesto na poklon uz kupovinu stana.

Investitor poseduje građevinsku dozvolu i potpunu dokumentaciju.

Materijali i karakteristike

  • Savremene kamere i sigurnosni sistem 0/24h
  • REHAU pvc stolariju
  • Sigurnosna vrata sa 14 mesta zaključavanja
  • Italijanska keramika I klase
  • Granitno stepenište
  • Glenderi od kovanog gvožđa
  • Led rasveta unutra i spolja
  • Dekorativni kamen unutra i spolja


Ostavi odgovor