Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Milana Grola 5

Milana Grola 5

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Cena: 1600 EUR/m2

Rok završetka: 31.05.2018.

Kontakt telefon: 060/383-8265

Sajt investitora: http://mikon.rs

Lokacija

Milana Grola 5, u blizini Zvezdarske bolnice i preko puta Studentskog doma Slobodan Penezić Krcun. Stambeni objekat sa podzemnim garažama, koji se nalazi u mirnoj ulici. Pogodan za porodično stanovanje, obzirom na čistinu vazduha i blizinu šume. Dobro povezan sa centrom grada preko brze saobraćajnice Dimitrija Tucovića i izlazom na autoput preko Batutove. U blizini je osnovna škola Veljko Dugošević, Šesta beogradska gimnazija i Predškolska ustanova.

Objekat i stanovi

Objekat je spratnosti Po + Pr + 4. Dostupne su garsonjere, jednoiposobni, dvoiposobni, trosobni i troiposobni stanovi kvadratura od 31.08 do 68.34 m2.

Materijali i karakteristike

Fasada je ventilirajuća sa slojem mineralne vune i završnim slojem od Fundermaxa, u kombinaciji sa demit fasadom debljine 38cm. Prozori su PVC petokomorni nemački profili KVB sa belgijskim staklom. Lift Orona španski. Ulazno stepenište u zgradu je od paljenog granita, koji se kroz aluminijumska ulazna vrata nastavlja najkvalitetnijom italijanskom granitnom keramikom velikih dimenzija. Visina plafona u stanu je 2,75, i stan je dalje opremljen, sigurnosnim vratima, sobnim vratima od medijapana, keramikom prve klase, ugrađenim vodokotlićima, linijskim slivnicima u tuš kabini u ravni poda, koju ograđuje staklena ograda, Grohe baterije i tuševi, hrastov parket sa zvučnom izolacijom u košuljici.

Garažna mesta se NE prodaju odvojeno od stanova.

 Ostavi odgovor