Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

MB BLOK

MB BLOK

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 011 316 58 78

Sajt investitora: http://mbblok.rs/

Email: bpr.co.bgd@gmail.com

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

MB BLOK je smešten na obodu Zemuna, neposredno do naselja Bežanijska kosa na Novom Beogradu. Lokacija se nalazi u mirnom delu grada, gde se formira nova gradska celina tako blizu važnih poslovnih dešavanja, ali u isto vreme izdvojena u mirnom i opuštajućem okruženju.

Ovakav položaj pruža odlične mogućnosti mladim poslovnim ljudima i porodicama za udoban gradski komfor blizu važnih gradskih dešavanja. Takođe, i stariji sugrađani mogu naći svoje mesto u prirodnom okruženju van buke i gužve, a da zadovolje sve svoje potrebe.

MB BLOK se nalazi u Ulici Marije Bursać, na samo 600m od auto-puta, okružen zelenilom i blizu postojećeg zemunskog naselja sa svom neohodnom infrastrukturom.

Sama blizina glavne putne transverzale omogućuje brzu povezanost sa svim delovima grada, a na udaljenosti manjoj od 1km se nalaze i druge važne saobraćajnice (ulica Tošin Bunar, Prvomajska ulica…), kao i mnogi važni urbani gravitacioni centri, kao što su: škole, bolnica, tržni centri, benzinska stanica, restorani, pijace i sportski centri. Na 50m od objekta se nalazi autobuska stanica javnog gradskog prevoza koja povezuje lokaciju sa centrom Novog Beograda, a zatim i sa centrom starog dela grada sve do Zvezdare.

Blizina auto-puta je naročito značajna zbog brze veze sa beogradskim mostovima (Gazela, Most na Adi, Pupinov most…) koji vode ka različitim delovima grada i njegove okoline. Objekat poseduje svoj otvoreni parking, kao i podzemnu garažu, čime je problem parkiranja rešen.

Materijali

  • Keramičke pločice I klase na ulaznom delu, kuhinji i mokrim čvorovima. Zidovi u mokrim čvorovima obloženi pločicama do pune visine. Na terasama protivklizne pločice.
  • Prvoklasne sanitarije i hromirane baterije, konzolne WC šolje sa ugradnim vodokotlićem, kade sa pregradom od kaljenog stakla.
  • Višeslojni gotov parket od lamela većih dimenzija i sa MDF soklom visine 8cm.
  • Fasadni prozori i vrata od šestokomornih PVC profila sa prekinutim termičkim mostom i ispunom od troslojnog stakla, spoljnom aluminijumskom zaštitom profila i roletnama na elektro-motorni pogon. Unutrašnja vrata drvene konstrukcije, sa oblogom od medijapana bojenog poliuretanskom bojom i veće vanstandardne visine od 220cm, a ulazna za stanove su sigurnosna i atestirana.
  • Hidroizolacija materijalima najboljih svetskih proizvođača. Sve terase na povučenom spratu pokrivene unificiranim tendama na elektro-motorni pogon sa senzorom za vetar.
  • Termoizolacija od kamene vune koja predstavlja najbolji izbor i sa stanovišta toplotne i protivpožarne zaštite. Delovi fasade sa završnom obradom od alubonda i klinker listela koji obezbeđuju dugotrajnost i jednostavno održavanje.

 

 

Center map


Ostavi odgovor