Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

MB BLOK

MB BLOK

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 011 316 58 78

Sajt investitora: http://mbblok.rs/

Email: bpr.co.bgd@gmail.com

Lokacija

MB BLOK je smešten na obodu Zemuna, neposredno do naselja Bežanijska kosa na Novom Beogradu. Lokacija se nalazi u mirnom delu grada, gde se formira nova gradska celina tako blizu važnih poslovnih dešavanja, ali u isto vreme izdvojena u mirnom i opuštajućem okruženju.

Ovakav položaj pruža odlične mogućnosti mladim poslovnim ljudima i porodicama za udoban gradski komfor blizu važnih gradskih dešavanja. Takođe, i stariji sugrađani mogu naći svoje mesto u prirodnom okruženju van buke i gužve, a da zadovolje sve svoje potrebe.

MB BLOK se nalazi u Ulici Marije Bursać, na samo 600m od auto-puta, okružen zelenilom i blizu postojećeg zemunskog naselja sa svom neohodnom infrastrukturom.

Sama blizina glavne putne transverzale omogućuje brzu povezanost sa svim delovima grada, a na udaljenosti manjoj od 1km se nalaze i druge važne saobraćajnice (ulica Tošin Bunar, Prvomajska ulica…), kao i mnogi važni urbani gravitacioni centri, kao što su: škole, bolnica, tržni centri, benzinska stanica, restorani, pijace i sportski centri. Na 50m od objekta se nalazi autobuska stanica javnog gradskog prevoza koja povezuje lokaciju sa centrom Novog Beograda, a zatim i sa centrom starog dela grada sve do Zvezdare.

Blizina auto-puta je naročito značajna zbog brze veze sa beogradskim mostovima (Gazela, Most na Adi, Pupinov most…) koji vode ka različitim delovima grada i njegove okoline. Objekat poseduje svoj otvoreni parking, kao i podzemnu garažu, čime je problem parkiranja rešen.

Materijali

  • Keramičke pločice I klase na ulaznom delu, kuhinji i mokrim čvorovima. Zidovi u mokrim čvorovima obloženi pločicama do pune visine. Na terasama protivklizne pločice.
  • Prvoklasne sanitarije i hromirane baterije, konzolne WC šolje sa ugradnim vodokotlićem, kade sa pregradom od kaljenog stakla.
  • Višeslojni gotov parket od lamela većih dimenzija i sa MDF soklom visine 8cm.
  • Fasadni prozori i vrata od šestokomornih PVC profila sa prekinutim termičkim mostom i ispunom od troslojnog stakla, spoljnom aluminijumskom zaštitom profila i roletnama na elektro-motorni pogon. Unutrašnja vrata drvene konstrukcije, sa oblogom od medijapana bojenog poliuretanskom bojom i veće vanstandardne visine od 220cm, a ulazna za stanove su sigurnosna i atestirana.
  • Hidroizolacija materijalima najboljih svetskih proizvođača. Sve terase na povučenom spratu pokrivene unificiranim tendama na elektro-motorni pogon sa senzorom za vetar.
  • Termoizolacija od kamene vune koja predstavlja najbolji izbor i sa stanovišta toplotne i protivpožarne zaštite. Delovi fasade sa završnom obradom od alubonda i klinker listela koji obezbeđuju dugotrajnost i jednostavno održavanje.

 

 Ostavi odgovor