Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Majdanska Čukarica 6

Majdanska Čukarica 6

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Cena: 1760 EUR/m2

Kontakt telefon: 063/255-122

Budući stambeni objekat će se nalaziti u mirnom delu Banovog Brda. Objekat će imati pet etaža i garažu, ukupno 12 stanova (po dva na svakom spratu).

Veći stanovi su po planu dvostrano orijentisani, a viši spratovi imaju predivan pogled na panoramu starog Beograda, Hipodrom, most na Adi i Senjak.

Ono što posebno izdvaja ovaj objekat je blizina Ade ciganlije, Hipodroma, Košutnjaka, zelene pijace, Crkve Svetog Đorđa, Osnovne i Srednje škole i budućeg Ada Mol tržnog centra, na samo par minuta hodom.

Na Novi Beograd i TC Delta city preko mosta na Adi stići ćete za 10-ak minuta. Lokacija budućeg stambenog objekta je odlično povezana mrežom javnog saobraćaja, sa pregršt autobuskih i tramvajskih linija.

Stanovi će se odlikovati velikim brojem svetlih otvora i kvalitetnom završnom obradom.2 thoughts on “Majdanska Čukarica 6”

 • Postovani,

  Zamolila bih Vas za info kada ce stanovi biti spremni za useljenje.

  Pozdrav,
  Ivana

  • Poštovana Ivana,

   Portal BG novogradnja se ne bavi posredovanjem/prodajom nekretnina, tako da Vam predlažemo da se obratite direktno njihovoj službi prodaje na telefone 063/255-122 i 063/228-588. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koje smo već objavili.

Ostavi odgovor