Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Majdanska Čukarica 6

Majdanska Čukarica 6

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Cena: 2035 EUR/m2

Kontakt telefon: 063/255-122

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Budući stambeni objekat će se nalaziti u mirnom delu Banovog Brda. Objekat će imati pet etaža i garažu, ukupno 12 stanova (po dva na svakom spratu). U ovom trenutku (novembar 2019.) u ponudi je ostao samo još jedan stan, površine 78 m2. 

Veći stanovi su po planu dvostrano orijentisani, a viši spratovi imaju predivan pogled na panoramu starog Beograda, Hipodrom, most na Adi i Senjak.

Ono što posebno izdvaja ovaj objekat je blizina Ade ciganlije, Hipodroma, Košutnjaka, zelene pijace, Crkve Svetog Đorđa, Osnovne i Srednje škole i budućeg Ada Mol tržnog centra, na samo par minuta hodom.

Na Novi Beograd i TC Delta city preko mosta na Adi stići ćete za 10-ak minuta. Lokacija budućeg stambenog objekta je odlično povezana mrežom javnog saobraćaja, sa pregršt autobuskih i tramvajskih linija.

Stanovi će se odlikovati velikim brojem svetlih otvora i kvalitetnom završnom obradom.2 thoughts on “Majdanska Čukarica 6”

 • Postovani,

  Zamolila bih Vas za info kada ce stanovi biti spremni za useljenje.

  Pozdrav,
  Ivana

  • Poštovana Ivana,

   Portal BG novogradnja se ne bavi posredovanjem/prodajom nekretnina, tako da Vam predlažemo da se obratite direktno njihovoj službi prodaje na telefone 063/255-122 i 063/228-588. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koje smo već objavili.

Ostavi odgovor