Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Humska 6

Humska 6

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Rok završetka: 31.05.2019.

Kontakt telefon: 063 250 520

Sajt investitora: http://home4you.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Objekat spratnosti Po+Su+P+4+Ps nalazi se u Humskoj 6, na opštini Savski venac. Pešački i kolski pristup objektu predviđen je iz Humske ulice, a dobra lokacija objekta omogućava pristup velikom broju linija gradskog prevoza ka svim delovima grada.

Objekat i stanovi

Stambeni deo objekta je podeljen na dva ulaza (A i B), sa ukupno 65 stambenih jedinica različitih struktura: od jednoiposobnih do četvorosobnih stanova površine od 37.5 do 136.17 m2. Stanovi su orijentisani na dvorišnu ili uličnu stranu, pa se mogu odabrati po želji.

Poslovni prostor je projektovan u prizemlju objekta i većim delom je orijentisan ka Humskoj ulici.

Parkiranje je projektovano u podrumu i suterenu u okviru podzemnih garaža, dok je deo parkiranja ostvaren i na otvorenim parkinzima.

Materijali i karakteristike

Za fasadu su korišćene dekorativne obloge od travertin kamena preko sendvič zidova, dok je stolarija od aluminijuma i drveta. Na ulazu u stanove se nalaze sigurnosna vrata od FunderMAX-a. Ispod troslojnih hrastovih podova nalazi se podno grejanje i hlađenje toplotnim pumpama, a keramika i sva sanitarije je proizvod kompanije Porcelanosa.Ostavi odgovor