Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Green Hill

Green Hill

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 069 700 760

Sajt investitora: http://www.greenhill.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Nova rezidencijalna zona na Dedinju, gde je kompleks smešten, savršeno se uklapa u viziju gde je imperativ mirno prirodno okruženje, visok kvalitet gradnje i upotreba modernih građevinskih materijala.

Jedinstvenu celinu čini šest rezidencija u nizu koje se sastoje od dve suterenske etaže, gde su smeštene garaže i tehničke prostorije i tri nadzemne etaže (prizemlje, prvi i drugi sprat).

Kompleks je u celosti ograđen i uz savremeni sistem video nadzora i fizičkog obezbeđenja pruža svojim stanarima visok nivo bezbednosti.

Arhitektonsko rešenje, u skladu sa principima održivosti, osmišljeno je da kompleks uklopi u prirodno okruženje i na taj način stvori komunikaciju materijala, boja i tekstura.

Stanovi

Green Hill nudi odabranu kolekciju od trideset moderno dizajniranih, pretežno trosobnih stanova i penthausa nove generacije koji pružaju sve pogodnosti savremenom čoveku za vrhunski komforan život uz primenu poslednjih tehničkih i dizajnerskih rešenja.

Rezidencije raspolažu sa dva stana po etaži, a posebnu vrednost ima kolekcija od šest penthausa sa panoramskim pogledom i prostranim zelenim terasama.

Glavna odlika Green Hill stanova jeste maksimalna iskorišćenost prostora kreirana po principu “flowing space” – prostor koji teče. Open space princip stanovanja povezuje prostor dnevnog boravka kuhinje i trpezarije u jedinstvenu celinu i stvara efektan doživljaj prostranstva koji je naglašen panoramskim prozorima.

Maksimalna osvetljenost i prozračnost kao i terase orjentisane ka dvorištu omogućavaju da ovaj prostor bolje komunicira sa spoljnim okruženjem.

Za one koji žele svoj prostor na otvorenom idealni su stanovi u prizemlju, koje pored svega pomenutog krase pripadajuće uredjene bašte.

Od dodatnih sadržaja svakom stanu pripadaju dva garažna mesta i tehničke prostorije za namenu po potrebi. Celokupan podzemni nivo je liftom povezan sa rezidencijalnim delom.

 

 

 
 
 


Ostavi odgovor