Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Gostivarska 64

Gostivarska 64

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Rok završetka: 30.04.2020.

Kontakt telefon: 011-2544-351

Sajt investitora: http://www.gpzlatibor.rs

Email: gpzlatbg@gmail.com

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Objekat se nalazi u Gostivarskoj ulici na Voždovcu (paralelnoj sa Vojvode Stepe), u visini Fakulteta političkih nauka. U blizini objekta nalazi se stanica gradskog prevoza, gde staju tramvaji 9, 10 i 14, kao i autobus 33, a u relativnoj blizini, u Kumodraškoj ulici, staju i autobusi 18, 25, 25P i 39. Udaljenost od nekih bitnijih sadržaja:

  • OŠ “Veselin Masleša” – 800 m
  • Vrtić “Pinokio” – 600 m
  • DZ “Voždovac” – 2 km
  • Banjička šuma – 800 m

Objekat i stanovi

Objekat je spratnosti Po + Pr + 3.

U podzemnoj etaži smeštena su garažna mesta i tehničke prostorije. Pristup garaži je iz Gostivarske ulice, odnosno liftom koji vodi od garaže do poslednje etaže.

Na nivou prizemlja nalaze se tri stambene jedinice orijentisane ka zapadnoj, istočnoj i južnoj strani.

 Sve etaže od prizemlja pa do 3. sprata su namenjene stanovanju i projektovan je jedan tip etaže, sa tri stambene jedinice, što ukupo čini 12 stambenih jedinica površine od 46.76 do 62.69 m2.

 

Center map


Ostavi odgovor