Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Gornji grad, Zemun

Gornji grad, Zemun

Aktivan: NE

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 062333333

Email: office@merin.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

LOKACIJA

Zemun je jedinstvena varoš na desnoj obali Dunava, nadomak beogradske prestoničke vreve. Ušuškan zelenilom, poseduje bogato istorijsko i kulturno nasleđe, kao i specifičan položaj, što Zemun čini jednim od najpoželjnijih mesta za život u Srbiji.

Gornji Grad se nalazi u severnom delu Zemuna i prostire se duž desne obale Dunava. Okružuju ga Ugrinovačka i Banatska ulica, dok su u neposrednoj blizini i ulice Cara Dušana i Pregrevica. Nadomak romantične Gardoške kule, keja, poznatih restorana, sportskih centara, glavnih saobraćajnica kao i stanica gradskog prevoza, podižemo stambeni kompleks koji, kao i sam kraj, ponosno nosi ime – GORNJI GRAD.

U Zemunu su ispričane najlepše priče, odsvirane najbolje melodije i pravo je vreme da i Vi započnete Vašu jedinstvenu, zemunsku priču.

Lokaciju stambenog kompleksa GORNJI GRAD ZAMUN karakteriše dobra saobraćajna povezanost. U neposrednoj blizini nalaze se dve glavne ulice urbanog dela Zemuna, Cara Dušana i Ugrinovačka ulica. Autoput E75 je, takođe, lako dostupan i nalazi se na 2,5 km jugozapadno od kompleksa. Centar Novog Beograda se nalazi na 3,5 km udaljenosti, dok se centar Beograda nalazi na približno 7,0 km.

Prema namerama relevantnih gradskih službi, planirana je obimna rekonstrukcija i proširenje Ugrinovačke ulice što će dodatno poboljšati saobraćajnu povezanost GORNJEG GRADA.

Brojne linije javnog gradskog prevoza povezuju kompleks sa ostatkom Beograda. Čak osam autobuskih linija prolazi Ulicom Cara Dušana, dok Ugrinovačkom prolaze četiri.

INVESTITOR

Merin Asset Management d.o.o. je kompanija koja se bavi upravljanjem velikim projektima u oblasti nekretnina pružajući integrisanu poslovnu platformu za investitora u postupku pribavljanja lokacije, građevinske dozvole, finansijsko pravnog konsaltinga, obezbeđivanja najboljih rešenja u funkciji Projekta, predlaganja arhitektonskih rešenja u cilju adekvatnog iskorišćavanja stambenog i poslovnog prostora u kvalitetu prilagođenom potrebama modernog društva i kupaca, kao i pravne usluge kupcima stanova uz potencijalno obezbeđenje stambenih kredita od strane renomiranih banaka. Merin Asset Management d.o.o. kompletnu uslugu pruža u skladu sa RICS standardom, standardom prestižnog Britanskog kraljevskog instituta ovlašćenih procenitelja.

MATERIJALI

Posebna pažnja posvećena je kvalitetu gradnje, od temelja do najsitnijeg detalja završne obrade.
Naglašavamo kvalitetnu materijalizaciju krovova i fasadnih zidova, kao i vrhunsku završnu obradu.

POSEBNO IZDVAJAMO:

  • Italijanska granitna keramika prve klase 
  • Hrast parket Tarkett prve klase velikih dimenzija
  • Mineralna kamena vuna debljine 14 cm kao toplotna izolacija
  • Stolarija aluminijum/drvo
  • Spušteni plafoni
  • Sanitarije Villeroy&Boch i baterije Hansgrohe
  • Rasveta u kupatilima, kao i ugrađeni ormarići ispod lavaboa
  • Priključak za kablovsku TV, telefon, interfon i sistem internog video nadzora
  • Sigurnosna ulazna vrata
  • Split sistem klima uređaja renomiranih proizvođačaOstavi odgovor