Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Emila Zatopeka 12a

Emila Zatopeka 12a

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Cena: 1027 EUR/m2

Rok završetka: 24.01.2018.

Kontakt telefon: 062265707

Sajt investitora: http://novogradnja-zemun.rs/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Stanovi su u postupku legalizacije. Kupovina na kredit nije moguća!


Reč je o zgradi spratnosti Prizemlje + I, II, i III sprat + Potkrovlje.

Kvalitetnim i modernim projektovanjem zgrade postignuta je maksimalna korisna i komforna površina stanova, sa puno prirodnog osvetljenja, a da je pritom istovremeno postignut veoma dopadljiv spoljnji izgled zgrade. Ugrađuju se materijali odličnog kvaliteta.

Parket je hrastov 1. klase, PVC stolarija je poznatog nemačkog proizvođača profila „Thyssen”, sa kvalitetnim aluminijskim roletnama. ​Ugrađuje se kvalitetna keramika, uglavnom španska i italijanska. Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarijama, tuš-kabinom, lavaboom sa ormarićem i ogledalom s ormarićem. U kupatilu se instalira sušač povezan na etažno grejanje. Grejanje je etažnog tipa, (svaki stan ima svoje nezavisno grejanje), kotlovi su na struju . Posebno se ističe da je izrađena odlična Isomat demit fasada u kombinaciji izolacijom 10 cm stiroporom (17-to gramski stiropor firme „Austrotherm”), što, u kombinaciji sa etažnim grejanjem i aluminijskim radijatorima marke „Global” i odličnom PVC stolarijom, garantuje odlično zagrevanje prostorija, uz minimalnu potrošnju struje. Balkoni i lođe su ograđene sa hromiranom nerđajućom ogradom, a zidići na istima, kao i parapeti prozora obloženi su mermernim pločama. Na fasadi je postavljena dekorativna keramika, koja zgradi daje jedinstven izgled, a ujedno povećava termičku i zvučnu izolaciju. Takođe su montirani i nosači za klima uređaje. Ulazna vrata su blindirana-masivna sa obostranom medijapanskom oblogom, što pruža odličnu sigurnost stana, kao i termo-zvučnu izolaciju.

Do zgrade se stiže linijama gradskog prevoza 81 i 81 L. Zgrada je udaljena od autobuske stanice i prvog marketa 150 m. 

Stanovi struktura: 24, 35, 42, 47, 50, 57 m²Ostavi odgovor