Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

East Side, Živka Davidovića 96

East Side, Živka Davidovića 96

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Raspon cene: 1430-1700 EUR/m2

Kontakt telefon: 066 66 33 011

Sajt investitora: https://www.east-side.rs

Email: office@east-side.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Na Zvezdari, u ulici Živka Davidovića 96, nalazi se East Side, ušuškan stambeni kompleks koji svojim stanarima pruža mir i sigurnost. Sa druge strane,

Blizina Bulevara Kralja Aleksandra i Ustaničke ulice omogućava odličnu povezanost sa ostalim delovima grada i sa Autoputem E-75. Na svega par minuta od kompleksa nalazi se i okretnica tramvaja i autobusa.

Izvanredna pozicija izdvaja East Side sa svojim panoramskim pogledom na Istočnu kapiju Beograda, koja je ujedno i njen prvi sused i na razvijene gradske lokacije, među kojima je i Aviv park, kao mesto zabave i dešavanja.

East Side nudi udobnost i funkcionalnost svojim stanarima, koji će biti u mogućnosti da svoje stanovanje usklade u savremeni način života na urbanizovanoj i dobro poznatoj lokaciji.

U neposrednoj blizini stambenog kompleksa East Side nalazi se sve što Vam je potrebno: supermarketi, prodavnice, apoteke, Dom zdravlja, osnovne i srednje škole, mnogobrojni kafići i restorani, pošte, filijale banaka, sportski centri…

Na 5 minuta hoda:

 • Aviv park
 • Maxi
 • Dečja igraonica
 • Banka
 • Osnovna škola
 • Restoran
 • Kafić
 • Tramvajska i autobuska okretnica Ustanička

Na 15 minuta hoda:

 • Cvetkova pijaca
 • Bazeni “Olimp”
 • Okretnica trolejbusa i autobusa Konjarnik
 • Benzinska pumpa
 • Kozmetički salon


2 thoughts on “East Side, Živka Davidovića 96”

 • Kompleks deluje kao da ce biti lep, ali mislim da je cena nerealna za taj deo grada. Uzmimo u obzir da su u tom kraju nenormalne guzve, a dvosmerne ulice uske kao da su jednosmerne i pune rupa (ne daj Boze da krenete sa kolicima i bebom u setnju, od parkiranih automobila se ne moze proci). Da se zimi sto od toplane (koja je odmah pored) sto od lokalnih kuca i roma koji loze ugalj, plastiku i sve sto im padne pod ruke ne moze disati, otvoriti prozor ili susiti ves na terasi…
  Naravno kompleks ima i dobrih strana koje su vec navedene na njihovom sajtu. Od toga po meni najznacajnija blizina Aviv parka i to sto ce kompleks biti zatvorenog tipa.
  Ne znam da li potraznja diktira cenu, ali po meni je realna cena do 1500€/m2. Ono sto sam cula je da je cena 1680 (sa pdv-om), pa navise, sto je po meni previse. Ipak je to cosak Beograda, a ni infrastruktura ne podrzava izgradnju toliko zgrada u tom kraju (od svake stare kuce koja se srusi nastane po jedna zgrada).
  U kompleksu u ponudi ima stanova koji po meni nisu bas najbolje ostvarenje arhitekte. Stan bez terase, stan sa terasom od preko 20% ukupne povrsine, kosine, lose iskoriscen prostor za datu kvadraturu…
  Moglo je i bolje, s obzirom da tih 33900 kvadrata koliko je planirano moze da im donese zaradu od 15-ak miliona evra (ako racunamo da po kvadratu od tih 1700€ postoji cista zarada od minimum 500€)

  • Slažem se. Privremeno, živim pedesetak metara od budućeg kompleksa. U novogradnji sam i nema šanse da bih kupio stan ovde. Loša saobraćajna infrastruktura, prilaz, parking. Stalno se nešto gradi, zatvaraju se (ionako katastrofalne) uličice. Malo me teši garaža u zgradi, ali je uopšteno loše. Pritom, ovo je sam kraj grada, kako god ga posmatrali. Ko nema automobil, do centra mora peške do busa 31, a u povratku isto to, samo uzbrdo, ili da preseda od okretnice, ludilo. Druga opcija je tramvaj, bar do Taša. Iako ide po šinama, do Ušća mu (recimo) treba previše vremena. Ne kažem da je sve loše, ima i prednosti, ali za 1700€ +parking/garaža i ne baš. Nešto dalje uz Bulevar, ka MMLu i Kaluđerici, može se drastično uštedeti, za 5min vožnje kolima. Koliko meni treba do Ustaničke (Pilence), toliko treba i nekome sa MML strane Slično važi i za Mirijevo (koje ne volim, ali…)i sl. Dakle, lokacija je sve samo ne idealna, pogotovo ne za taj novac. Nadajmo se da će bar zgrade biti kvalitetne, a takav kompleks ipak ima prednosti, u odnosu na pojedinačne zgrade, koje se samo naslanjaju jedna na drugu, kako se koja kuća sruši.. Loša strana je što će gradilište tu biti dosta dugo, plus kreće Aviv da gradi zgradu i zatvara parking/prolaz. Nažalost trend rasta cena se nastavlja.

Ostavi odgovor