Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Green residence – Dragoslava Srejovića

Green residence – Dragoslava Srejovića

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Rok završetka: 31.07.2021.

Kontakt telefon: 064/11-69-141

Sajt investitora: http://bsig.rs

Email: bsig@bsig.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokaciju karakteriše izuzetno dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada, a nalazi se i u neposrednoj blizini UMP-a i Pančevačkog mosta. Lokacija je samo 300m udaljena od početka Luke Beograd i planiranog novog poslovnog kompleksa.

Blok u kome se nalazi lokacija pozicioniran je između ulica Mitropolita Petra, Mije Kovačevića, Čarli Čaplina i Dragoslava Srejovića-Partizanski put. U neposrednoj blizini se nalaze i kompleks Sportskog centra „Pionir“, vojno-geografski institut i Studentski dom „Karaburma“.

Lokacija je planski obrađena Planom detaljne regulacije „Pionir“. Istim planom definisan je i način priključenja na postojeću i planiranu infrastrukturu, kao i namena planiranog poslovnog prostora (izložbeni prostori, sajamski, poslovni apartmani, multipleks bioskopi, hipermarketi, hoteli, restorani, šoping molovi i centri…)

 Ostavi odgovor