Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

City Residence – Gospodara Vučića 1

City Residence – Gospodara Vučića 1

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 011 242 52 85

Sajt investitora: http://www.cityresidence.rs

Email: prodaja@cityresidence.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Stambeno-poslovni kompleks City Residence Vračar nalazi se na granici opština Vračar i Voždovac, u ulici Gospodara Vučića broj 1, u neposrednoj blizini Autokomande. Ulice koje okružuju parcelu budućeg kompleksa su Sime Igumanova na severu, Gospodara Vučića na jugu, Bjelanovićeva na istoku i deo Ustaničke ulice na zapadu.

Položaj kompleksa omogućava izlaz na dve ulice i to tako da je pešački i kolski pristup iz ulice Gospodara Vučića i Bjelanovićeve, a do kraja izgradnje planirano je i otvaranje raskrsnice za saobraćaj sa Ustaničkom ulicom. U garažu kompleksa  ulaziće se iz Bjelanovićeve ulice.

Na pešačkoj udaljenosti od zgrade nalaze se: osnovne škole, državna i privatna obdaništa, igraonica, supermarket, pumpa, teretana, stanica policije, pošta, apoteka, kafići i restorani.

Ispred same zgrade je autobuska stanica sa direktnom linijom do najužeg centra grada. U neposrednoj blizini zgrade su i druge autobuske i tramvajske stanice koje povezuju sve delove grada.

Kompleks i stanovi

Kompleks je podeljen na 3 lamele, sa ukupno 74 stambene jedinice, 10 poslovnih apartmana i 4 lokala. Objekat je spratnosti 2 Po + Su + Pr + 5 + Ps, sa 99 garažnih parking mesta na 3 nivoa. Stanovi su različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih, kvadratura od 43.9 do 145 m2. Objekat je orijentisan četvorostrano.

Materijali i karakteristike

 • Keramika – Prvoklasna španska Porcelaniko i italijanska Marazzi
 • Parket – Troslojni parket proizvođača Tarkett, kolekcija STEP-Oak Baron Copper XL, L, boja- hrast
 • Fasadna stolarija – Aluminijumski prozori Bosal visokog kvaliteta sa troslojnim staklom. Aluminijumske roletne na električni pogon
 • Sanitarije i baterije – Prva klasa, proizvođači Villeroy&Boch, Grohe, Ideal Standard
 • Ulazna vrata – Sigurnosna vrata Bosal sa metalnim profilom praga u furniru drveta, sa širokougaonom špijunkom
 • Italijanska sigurnosna kasa brava sa zaključavanjem u 3 smera i 6 tačaka, kao i 3 fiksna šipa za blokiranje šarki
 • Unutrašnja vrata – Krilo vrata sa obe strane obloženo MDF-om, farbano poliuretanskom bojom. Pervajz lajsne od MDF-a, sa skrivenim šarkama i magnetnom bravom
 • Centralno 24-časovno obezbeđenje
 • Klimatizacija – Split sistem klima-uređaja renomiranog proizvođača
 • Grejni sistem – Vrhunski aluminijumski radijatori
 • sistem kalorimetra za svaki stan uz Rehau cevnu mrežu
 • Optički kabl – Za internet konekciju, priključak za kablovsku TV, telefon, interfon
 • Komforna podzemna garaža sa 3 nivoa i 99 parking mesta je zatvorenog tipa na daljinsko upravljanje. Garaži se pristupa bez auto-lifta i platformi. Dobra osvetljenost senzorskim svetlom i opremljenost kompletnim sistemom ventiliranja i uklanjanja ugljen-monoksida uz sistem detekcije i sprinkler sistemom za gašenje požara

 1 thought on “City Residence – Gospodara Vučića 1”

 • Molim da me kontaktirate vezano za Gospodara Vucica 1
  Jelena Živić
  0637839650
  Hvala

Ostavi odgovor