Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Central garden

Central garden

Aktivan: NE

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 011334796

Sajt investitora: http://www.centralgarden.rs/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Stambeni prostor Central Gardena koncipiran je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima od porodičnog do savremeno urbanog života. Stanovi su savremeno koncipirani, odlikuje ih izuzetna funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, osećaj privatnosti i udobnosti, velika osvetljenost i izbor vrhunskih materijala gradnje i završne obrade.

U prvoj i drugoj fazi izgradnje podignute su po dve sedmospratne zgrade sa po devetnaest različitih struktura stanova. Strukture stanova varirale su od jednosobnih do četvorosobnih i petosobnih-penthouse-a,  površine od 34 m2 do 200+m2.

Treća faza, čija izgradnja je u toku obuhvata dve osmospratne zgrade stambenih struktura od jednosobnih do pentahaus stanova, površine od 32m2 do 200+m2

Četvrta faza se realizuje iz dva dela. Prvi objekat je sedmospratna zgrada stambenih struktura od jednosobnih do petosobnih stanova, površine od 32m2 do 130m2. Drugi objekat će sačinjavati petosobni stanovi i dva tipa trosobnih.

Tokom izgradnje kompleksa koristiće se najsavremenija tehnologija, sa specijalnim fokusom na energetsku efikasnost, uz mogućnost izbora završnih radova i opreme iz palete pažljivo odabranih međunarodnih brendova. Budući stanari će uživati u zelenoj oazi u centru gradskog jezgra, uz pogled na unutrašnji park i njegov mir ili na neku od čuvenih starobeogradskih ulica, prema svom karakteru i želji.1 thought on “Central garden”

Ostavi odgovor