Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

Carigradska 7 – TEHNICOM CONSTRUCTION

Carigradska 7 – TEHNICOM CONSTRUCTION

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 011 30 60 735

Sajt investitora: http://carigradska.com/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Lokacija

Objekat se nalazi u centru grada, u neposrednoj blizini Botaničke bašte i Bajlonijeve pijace, na donjem Dorćolu.

Objekat i stanovi

Spratnost planiranog objekta je podrum (2 nivoa garaža), prizemlje, 2 sprata i 2 povučena sprata. Objekat je planiran kao stambeno-poslovni objekat sa 12 stanova. 

U podrumskom delu je planirana podzemna garaža sa 12 garažnih mesta. Ulaz u garažu je iz dvorišta sa zadnje strane objekta. Predviđena su i dva garažna mesta ispod nivoa prizemlja, kao i 4 parking mesta na otvorenom, u zadnjem delu parcele. Kolski pristup dvorištu je sa leve strane objekta kroz pasaž pored ulaza u stambeni deo objekta. Omogućeno je nesmetano kretanje osoba sa invaliditetom kroz ceo objekat. U ulaznom delu objekta nalazi se koso-podizna sklopiva platforma pomoću koje se pristupa stanu u prizemlju i liftu koji povezuje sve etaže objekta i koji je prilagođen za prevoz osoba sa invaliditetom. U garažnom nivou -1 predviđeno je jedno parking mesto za osobe sa invaliditetom kojem se može pristupiti pomoću lifta.

Materijali i karakteristike

Fasada je u kombinaciji pločica silikatne opeke i fasadnih boja u nijansama koje su  u skladu sa ambijentalnom celinom u kojoj se objekat nalazi, a to je centralno gradsko jezgro. Projekat je izrađen u skladu sa uslovima  Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda. Spoljna stolarija je od kvalitetnih aluminijumskih profila.

U ulaznom delu objekta kao dekorativna obrada unutrašnjih površina zidova hodnika predviđen je akrilni nanos od mermernog granulata. Podovi u hodnicima i zajedničkim prostorijama unutar stambenog dela objekta oblažu se oblogom od prirodnog kamena. Visina od poda do plafona u stanovima je 2.68m. Podovi u svim prostorijama su obloženi adekvatnim kvalitetnim materijalima, u skladu sa namenom prostorije: u sobama i hodnicima stanova primenjen je hrastov parket prve klase, a keramičke pločice takođe prve klase su u kuhinjama i kupatilima.

Na terasama stanova predviđena je granitna keramika. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna sa odgovarajucim okovom, dok je unutrašnja stolarija obostrano furnirana. Podovi lokala u prizemlju takođe su obloženi pločama od prirodnog kamena, kako u radnom delu, tako i u toaletima.

Stanovi i lokali biće opremeljeni sanitarijama vrhunskog kvaliteta.



Ostavi odgovor