Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

BW – The Residences at The St. Regis

BW – The Residences at The St. Regis

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 011 788 8888

Sajt investitora: https://www.eaglehills.rs

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

The Residences at The St. Regis Belgrade širom sveta nude neponovljiv koncept luksuza u jedinstvenom okruženju, pružajući svojim stanarima prestiž, eleganciju i besprekornu uslugu. Beograd će uskoro postati prvi grad u Evropi koji će kroz The Residences at The St. Regis pružiti jedinstveni životni stil svima koji su spremni da zakorače u svet izuzetnog života.

Smeštene između 14. i 39. sprata impresivne Kule Beograd, The Residences at The St. Regis Belgrade pružaju besprekoran enterijer, pogled na grad koji oduzima dah i glamurozno mesto za život. Na najekskluzivnijoj adresi u zemlji nalazi se 119 luksuznih stanova, koji će stanare primiti 2020. godine.

U svetu brendiranih apartmana, St. Regis je neprevaziđen kada je reč o stvaranju suptilne i prefinjene atmosfere, koja u svakom pogledu prevazilazi uobičajene standarde. Vlasnici St. Regis rezidencija uživaće u neograničenom pristupu uslugama St. Regis spa centra, u mogućnosti In-Residence Dining iskustvu sa ličnim kuvarom i brojnim drugim privilegijama.

Kula Beograd je, sa 168 metara, najviša zgrada u regionu i buduće obeležje prestonice. Na njenom vrhu nalaziće se vidikovac sa restoranom, a pešačkim mostom biće povezana sa tržnim centrom BW Galerija. Impresivna zgrada jedinstvenog arhitektonskog izraza jedna je od glavnih komponenti u kreiranju Belgrade Waterfronta kao novog, savremenog dela grada koji nudi potpuno novi koncept života uz reku.

Sve dodatne informacije možete dobiti registracijom na sajtu www.eaglehills.rs ili pozivom na broj +381 11 788 8888.

 Ostavi odgovor