Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu

A blok – Deka inzenjering (4. faza)

A blok – Deka inzenjering (4. faza)

Aktivan: DA

PDV: Uključen

Kontakt telefon: 011 407 77 77

Sajt investitora: http://ablok.rs/

Podaci su informativnog karaktera. Portal BG Novogradnja se ne bavi posredovanjem / prodajom nekretnina, tako da je za sve dodatne informacije (o dostupnosti stanova i slično) neophodno da se obratite direktno investitoru. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koji su već objavljeni.

Prijava nepravilnosti

Nakon uspešnog završetka i prodaje svih stanova iz prve 3 faze, kreće poslednja, četvrta faza izgradnje A Bloka. Ova sekcija je projektovana sa direktnim pristupom iz ulice Jurija Gagarina, a budućim stanarima omogućiće da biraju između poslovnih apartmana i stanova, u objektu koji se razlikuje od prethodnih faza po jedinstvenoj strukturalnoj fasadi. Četvrta faza obuhvata prostrano, privatno dvorište na nivou prvog sprata, 15 lokala i podzemne garaže za parkiranje stanara i poslovnih korisnika, uz 30 elektro-priklučaka za punjenje automobla. 

Izbor vrhunskih materijala, savremena gradnja i visok nivo završne obrade, kojima se odlikuje ceo A Blok, odlika su i 4. faze ovog kompleksa. Moderno projektovana stambeno-poslovna zgrada, svojim izgledom razlikuje se od predhodne tri faze, a njena strukturalna fasada, pored drugačijeg vizuelnog utiska, obezbeđuje svim stambenim jedinicama veliku količinu dnevne svetlosti. Stanovi se kreću od 30 – 250 m2, svih struktura, od jednosobnih do petosobnih, a posebnu ponudu čine poslovni apartmani i stanovi u prizemlju sa sopstvenim baštama.

Poslovni apartmani se pored ostalih pogodnosti izdvajaju poslednjom generacijom uređaja za grejanje i hadjenje, koji omogućavaju uštedu energije od preko 60% u odnosu na standardne split sisteme.

Zelene površine nalaze se oko celog kompleksa i među zgradama i prostiru se na preko 9.000m2. Prostrani ulazni holovi sa 24/7 obezbedjenjem, zatvoreno zeleno dvorište na platou prvog sprata i podzemna garaža na dva nivoa zaokružuju finalnu fazu izgradnje A Bloka, čineći ga prestižnim mestom za urban i udoban život.

 

 

 

 


3 thoughts on “A blok – Deka inzenjering (4. faza)”

  • Koji je rok za zavrsetak gradnje? Koja je cena po kvadratu za manji trosoban stan?

    • Poštovana Marija,

      Portal BG novogradnja se ne bavi posredovanjem/prodajom nekretnina, tako da Vam predlažemo da se obratite direktno njihovoj službi prodaje na telefon 011 407 77 77. Uvek se trudimo da sve raspoložive informacije dostavimo posetiocima našeg sajta, ali nažalost nemamo više detalja od onih koje smo već objavili.

Ostavi odgovor